Számítástechnika Törökszentmiklóson

Bemutatkozás

A megbízható szakértő.

 

FIGYELEM AZ RBTSZP SZÁMLÁZÓ SZOFTVERÜNK A NAV FUNKCIÓVAL BŐVÍTÉSRE KERÜLT, HA ÖN HASZNÁLJA SZOFTVERÜNKET KÉREM FRISSÍTSE A LETÖLTÉSEK MENÜ SEGÍTSÉGÉVEL

 

A  REALIVA Számítástechnikai Bt. családi vállalkozásként betéti társasági formában, az Alföld szívében,  Törökszentmiklóson működik 2004-óta.

A társaság létrejöttét az tette szükségessé, hogy a működési régióban megítélésünk szerint az átlag alatti számítástechnika alkalmazásának a háztartásokban és a munkához történő felhasználását elősegítse és megkedveltesse. Ezen a területen megbízható, korrekt és stabil partnere legyen magánszemélyeknek, kis- és közepes méretű vállalkozásoknak.

Egyedi és több felhasználó számára alkalmas szoftverek fejlesztését, honlapok tervezését és kivitelezését végezzük. Több, kiváló dizájnú honlapunkkal találkozhatnak a világhálón. Ezek többsége a felhasználó által részben önállóan módosíthatók, átalakíthatók.

Egyik fő szoftverünk a számlázásrakészletnyilvántartásra (elsősorban kis vállalkozások számára) készített alkalmazás, amely a régióban könnyű használhatósága, funkció gazdagsága, és nem utolsósorban kedvező ára miatt elterjedt. Jelenleg több mint száz vállalkozás használja!

Programfejlesztésen kívül számítástechnikai eszközök beszerzésével, komplett számítógépek összeszerelésével is foglalkozunk. Az eszközök beszerzését mindig megelőzi a partner igényeinek felmérése, (vásárlási tanácsadás, konfiguráció összeállítása) hogy ennek megfelelő és jó minőségű eszközt ajánlhassunk és szállíthassunk le.

Foglalkozunk a számítástechnikai eszköz, illetve szoftverhibák elhárításával. Szükség esetén helyszínre megyünk, és ha lehetséges, a hibát ott hárítjuk el.