Számlázó bejelentkezés
Név:
Jelszó:

Számlázó program

KIVÁLÓ KÉPESSÉGŰ SZÁMLÁZÓ ÉS KÉSZLETKEZELŐ MEGFIZETHETŐ ÁRON!

(Egyszeri költség, naprakész rendszer. Honlapról frissíthető!)

FIGYELEM A SZOFTVER A NAV FUNKCIÓVAL BŐVÍTÉSRE KERÜLT, HA ÖN HASZNÁLJA SZOFTVERÜNKET KÉREM FRISSÍTSE A LETÖLTÉSEK MENÜ SEGÍTSÉGÉVEL

Rövid összefoglaló a szoftverről:

Ez a számlázó program nem csupán számlák készítésére alkalmas szoftver hanem egy olyan alkalmazás amely lehetővé teszi a felhasználó számára többek között a partnerfolyószámla kezelést és a készletnyílvántartást is. Készíthetünk vele, magyar, angol-magyar, német-magyar, román-magyar nyelvű számlákat is. Kezelhetjük vele bejövő számláinkat, szállítóinkat. (A bejövő számlákhoz rögzíthetünk képeket is).

A számláinkat kétféle megjegyzéssel (számlatételhez, és a teljes számlához tartozó) is elláthatjuk. Néhány gombnyomással készíthetünk szállítóinkból számlát (akár több szállító összevonásával is). Könnyű előlegszámla kezelést, speciális gyűjtőszámla készítést kínál a szoftver. Azonnali készletinformációt nyerhet, akár raktáranként, akár cégszinten.

Komplett partnerfolyószámla kezelést biztosít számunkra a program, melyből kintlévőségeink, tartozásaink naprakészen megállapíthatóak. Készíthetünk vele ki- és bevételi pénztárbizonylatot.

Teljes körű, több raktárra kiterjedő készletkezelést, készlet megállapítást végezhetünk. Naprakész készletnyilvántartás, átlagáras készletérték megállapítás. Kiadni, számlázni csak a rendelkezésre álló készlet mennyiségéig lehet.

A rendszerben lévő adatok felhasználásával többféle statisztikai gyűjtést készíthetünk és nyomtathatunk ki. A különféle statisztikai lekérdezések segítséget adnak a bevételek kiadások megállapításban. A statisztikák segítséget nyújthatnak a cég program által kezelt egyéb adatokból történő elemzéshez is.

A szoftver az ÁFA törvényben és a hozzá kapcsolódó rendeletekben meghatározott előírásoknak megfelelő számla készítésére képes, és rendelkezik NAV "Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás" funkcióval. 2018.07.01-től pedig az online számla előírásainak megfelelő adatszolgáltatási funkcióval is.

A nyomtatott számlán, szállítón a társaság logója az eladó adatainál, és mint vízjel a lap közepén is megjelenhet, így teljesen egyedi számla, szállító nyomtatható.

Ez a szoftver SQL adatbázis szerver alapon, hálózatban működő, több felhasználós program. Működik Windows XP, VISTA, WIN7,8,8.1,10 operációs rendszerek alatt is.

Egyszerre a szerver képességeitől függően akár több felhasználó is tud vele munkát végezni. Ha van internet kapcsolatunk, akkor nemcsak helyi hálózatból, hanem távolról is elérhető a szoftver. A szoftver az egyes felhasználók által végzett műveleteket rögzíti, az szükség esetén visszakereshető.